Отзиви за нас

Около 95% от потребителите, които активно използват Nagradi7.com са напълно доволни от коректността, точността, лоялността и разнообразието откъм начини за печелене на точки, което предлага уеб сайта. Много от тях признават, че Nagradi7.com безспорно е лидерът в уеб сайтовете за печелене на награди в България. Това го показват и фактите.Истината е, че в Nagradi7.com има най-много регистрирани потребители, в сравнение с всички останали уеб сайтове в България от този тип. Освен това, нашият уеб сайт със сигурност е с най-добрия и модерен дизайн, както и с най-разнообразната гама от функции и услуги, които предлага. А екипът на Nagradi7.com се състои от млади и интелигентни момчета и момичета, които са лесно достъпни, като връзката с тях може да бъде осъществена мигновено.

Потребител gogoto (Георги Георгиев Иванов), спечелил парична награда от 20 лева споделя:

Впечатлен съм от Nagradi7! Пожелавам успех на сайтчето и още много награди да раздадат!!! :P

Потребител racho (Райчо Тошков Тодоров), спечелил парична награда от 100 лева споделя:

Личното ми мнение - това е най-добрия сайт за награди в момента! Играйте и печелете!

Потребител gogoto (Георги Георгиев Иванов), спечелил парична награда от 20 лева споделя:

Това е втората ми спечелена награда за 1 седмица! Пращат наградите от сайта някой път на същия ден дори! Супер са готини хората! Играйте и печелете!

Потребител onegeorgiev (Илиан Любомиров Георгиев), спечелил парична награда от 50 лева споделя:

Хората, които стоят зад този сайт ги познавам лично! Първоначално бях скептично настроен, но после осъзнах, че желанието им да радват хората е повече от всичко останало!

Ако желаете, може да прочетете още мнения за Nagradi7.com в други уеб сайтове, като например BGtop.net класацията на българските уеб сайтове.

Вижте мнения

Освен това, може да разгледате и ревюта за уеб сайта във Facebook.

Вижте ревюта

Ако всичко това Ви звучи страхотно - не отлагайте повече! Регистрирайте се в Nagradi7.com още сега!

Безплатна регистрация Вход